Objekt till salu!

Dast AB presenterar här olika objekt, tomter och fastigheter till salu.

Hjärup - 18 objekt. Etapp 1 & 2 slutsålt. Etapp 3 på väg!

Utvecklingen av Hjärup är i fullgång och nu har det blivit dags för etapp 3. Det blir ytterligare 5 stenhus av god kvalité. Husen är rymliga och väl genomtänkta med minst 4-5 sovrum och stora sociala ytor. Stort fokus har varit att få trevliga vardagsrum och kök som integreras med härliga uteplatser i sydvästlägen. Detaljerna och inredningen i huset väljer ni själv och på så sätt blir huset anpassat efter era önskemål. I tredje etappen släpper vi de sista 5 av de 18 tomterna. 

Fastighetsbyrån förmedlar objekten, läs mer här.


  • Hjärup

Arild - ett objekt. NYTT!

Dast planerar att bygga en klassisk Skånelänga i den idylliska byn Brunnby i utkanten av Arild. Huset är arkitektritat just för denna tomten för att harmonisera med omgivningen. På Lilla vägen bor ni omgivna av vacker natur med närhet till hav och båtliv. Tomten är på c:a 1100 kvm och det planerade huset får en boyta om 154 kvm.

Fastighetsbyrån förmedlar objektet, läs mer här.  • Arild

Stångby - ett objekt. SLUTSÅLT!

Dast planerar att bygga ett genuint, snyggt stenhus på en härlig tomt i Stångby. Den gamla äppellunden omringar huset och bidrar till lägets charm. Tomten är på c:a 700 kvm och det planerade huset blir ett 1,5-planshus med vinkel, boyta 146 kvm.    • Stångby

Lilla Bjällerup - två objekt. SLUTSÅLT!

Dast kommer att bygga två arkitektritade skånelängor i Lilla Bjällerup, formade efter tomtens förutsättningar samt kunds önskemål. Husen byggs i sten med hög kvalité, byggda enligt gammal vacker skånsk stil. Tomterna ligger i byn Lilla Bjällerup, i Staffanstorps kommun, men endast minuter från Lund. Tomterna erbjuder en lugn bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det bästa av två världar, den lantliga trygga idyllen och storstadens alla utbud. Cykla enkelt till Lunds centrum eller promenera runt åkrarna.


  • Lilla Bjällerup

Stora Råby - sju objekt. SLUTSÅLT!

Dast bygger nu sju arkitektritade skånelängor formade efter varje kunds önskemål och utformning. Varje hus är i sten med hög kvalité, byggd enligt gammal vacker skånsk stil. Husen byggs i byn Stora Råby som ligger i utkanten av sydöstra Lund.

Stora Råby - husritningar (368 kb)


  • Stora Råby