Objekt till salu!

Dast AB presenterar här olika objekt, tomter och fastigheter till salu.

Besök vårt visningshus!Besök vårt visningshus!

Löddeköpinge - två objekt. NYTT!

I centrala Löddeköpinge, med uppvuxet grönområde som granne, planerar Dast att bygga två moderna genuina stenhus. Husen är arkitektritade just för dessa tomter med funktionell och generösa planlösningar samt trädgård i söder/västerläge. På den östra inre mindre tomten planeras ett 1,5-planshus om c:a 160 kvm och på den yttre västra större tomten planeras ett 1-planshus om c:a 120 kvm boyta och därtill förråd.

Fastighetsbyrån förmedlar objekten, läs mer här om 1,5-planshuset och här om 1-planshuset . • Löddeköinge

Arild - ett objekt.

Dast planerar att bygga en genuin Skånelänga i stenhus i den idylliska byn Brunnby i utkanten av Arild. Huset är arkitektritat just för denna tomten för att harmonisera med omgivningen. På Lilla vägen bor ni omgivna av vacker natur med närhet till hav och båtliv. Tomten är på c:a 1100 kvm och det planerade huset får en boyta från 109 kvm upp till nästan 170 kvm beroende på utförande.

Fastighetsbyrån förmedlar objektet, läs mer här. • Arild

Barsebäckshamn 38:107. SÅLT!

Dast planerar att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i 1,5-plan med vinkel och takterrass på bästa läge i Barebäckshamn. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med omgivande grönska och vacker havsutsikt. Tomten är på c:a 924 kvm, huset har en boyta om 194 kvm och därtill ett garage om 21 kvm.
 • Barsebäckshamn – hus A

Domsten - ett objekt. SÅLT!

På bästa läge vid sundet i Domsten planerar Dast att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i två plan. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med stora glaspartier, uteplats och takaltan med havsutsikt. Tomten är på c:a 1000 kvm och det planerade huset har en boyta på 235 kvm samt 50 kvm dubbelgarage/förråd.
 • Domsten

Barsebäckshamn 38:52. SÅLT!

Dast planerar att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i 1,5-plan på bästa läge i Barebäckshamn. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med omgivande grönska och vacker havsutsikt. Tomten är på c:a 924 kvm, huset har en boyta om 198 kvm och därtill ett garage om 21 kvm.
 • Barsebäckshamn – hus B

Råbylund - ett objekt. SÅLT!

Mitt i gamla uppvuxna Råbylund (i sydöstra Lund) planerar Dast att bygga ett generöst 1,5-plans stenhus. Huset är arkitektritat just för denna tomten för att harmonisera med omgivningen, passa in på tomten och generera en praktiskt och generös planlösning. Njut av solen i en insynsskyddad trädgård eller cykla in till Mårtenstorget i centrum på 10 minuter och ta del av storstadspulsen. Tomten är på 522 kvm och det planerade huset får en boyta på 164 kvm. • Råbylund

Hjärup - 18 objekt. Etapp 1, 2 och 3 är slutsålt!

Utvecklingen av Hjärup är i fullgång och efterfrågan på våra objekt har varit mycket positiv. Vi är glada för att etapp 3 även är slutsålt. Den sista etappen blir ytterligare 5 stenhus av god kvalité. Husen är rymliga och väl genomtänkta med minst 4-5 sovrum och stora sociala ytor. Stort fokus har varit att få trevliga vardagsrum och kök som integreras med härliga uteplatser i sydvästlägen. Detaljerna och inredningen i huset väljer kunden själv och på så sätt blir huset anpassat efter era önskemål.  • Hjärup

Stångby - ett objekt. SÅLT!

Dast planerar att bygga ett genuint, snyggt stenhus på en härlig tomt i Stångby. Den gamla äppellunden omringar huset och bidrar till lägets charm. Tomten är på c:a 700 kvm och det planerade huset blir ett 1,5-planshus med vinkel, boyta 146 kvm.


 

  • Stångby

Lilla Bjällerup - två objekt. SLUTSÅLT!

Dast kommer att bygga två arkitektritade skånelängor i Lilla Bjällerup, formade efter tomtens förutsättningar samt kunds önskemål. Husen byggs i sten med hög kvalité, byggda enligt gammal vacker skånsk stil. Tomterna ligger i byn Lilla Bjällerup, i Staffanstorps kommun, men endast minuter från Lund. Tomterna erbjuder en lugn bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det bästa av två världar, den lantliga trygga idyllen och storstadens alla utbud. Cykla enkelt till Lunds centrum eller promenera runt åkrarna.


 • Lilla Bjällerup

Stora Råby - sju objekt. SLUTSÅLT!

Dast bygger nu sju arkitektritade skånelängor formade efter varje kunds önskemål och utformning. Varje hus är i sten med hög kvalité, byggd enligt gammal vacker skånsk stil. Husen byggs i byn Stora Råby som ligger i utkanten av sydöstra Lund.

Stora Råby - husritningar (368 kb)


 • Stora Råby