Dast stenhus objekt till salu!

Dast AB presenterar här olika objekt, tomter och fastigheter till salu.

Besök vårt visningshus!Besök vårt visningshus!

 

Lilla Bjällerup, - SÅLT!

I den lantliga byn Lilla Bjällerup har Dast ritat fram två stycken klassiska skånelängor. Husen har en boyta på ca. 170 kvm med fyra sovrum, generösa samvaroytor, ett genomgående kök samt ett varmt garage/förråd. Tomterna är på c:a 850 kvm, omgivna av grönska och med en fantastisk utsikt över åkrarna.
 • Arild

Hjärup, - SÅLT!

Dast planerar att bygga ett klassiskt 1,5 plans hus i vacker skånsk stil på en lummig och uppväxt tomt i Hjärup. Huset har en boyta på generösa 179 kvm med fyra sovrum, ett stort vardagsrum med ryggåstak, stort kök med köksö och en matplats i vinkel.
 • Arild

Centrala Lund, - SÅLT!

På ett unikt läge längs den pampiga Kävlingevägen och med gångavstånd till centrala Lund uppför Dast ett arkitektritat stenhus i 3 plan. Fasaden är putsad med inslag av cederträ samt fönster i teak. Boytan är på 272 kvm med ett stort kök med köksö och en härlig matplats med direkt utgång till uteplatsen. Huset har generösa samvaroytor, 6 sovrum, 3 badrum och gott om förvaring.
 • Arild

Önnerup, Bjärred/Lomma - SÅLT!

På bästa läge i Bjärred med utsikt över Öresund kommer Dast att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i två plan med pool och garage. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med stora glaspartier, uteplats och takaltan med härlig havsutsikt. Tomten är på c:a 2300 kvm och det planerade huset har en boyta på 305 kvm samt därtill dubbelgarage och förråd.
 • Arild

Soläng, Bara - SÅLT!

Dast kommer att bygga ett 1-plans stenhus på bästa läge i södra Bara med utsikt över PGA Swedens golfbana. Tomten är på ca. 1000 kvm.
 • Soläng – Bara

Barsebäckshamn 38:107 - SÅLT!

Dast planerar att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i 1,5-plan med vinkel och takterrass på bästa läge i Barebäckshamn. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med omgivande grönska och vacker havsutsikt. Tomten är på c:a 924 kvm, huset har en boyta om 194 kvm och därtill ett garage om 21 kvm.
 • Barsebäckshamn – hus A

Borstahusen - SLUTSÅLT!

Dast planerar att bygga 6 st strandvillor på bästa läge i Borstahusen. Husen är arkitektritade 1,5 plans villor med en modern känsla och hög standard. De kommer att erbjudas i tre olika storlekar 150, 159 och 178 kvm. Njut av havet och atmosfären i härliga Borstahusen.
 • Borstahusen – Kv. Sandslottet

Domsten - SÅLT!

På bästa läge vid sundet i Domsten planerar Dast att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i två plan. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med stora glaspartier, uteplats och takaltan med havsutsikt. Tomten är på c:a 1000 kvm och det planerade huset har en boyta på 235 kvm samt 50 kvm dubbelgarage/förråd.
 • Domsten

Barsebäckshamn 38:52 - SÅLT!

Dast planerar att bygga ett exklusivt och generöst stenhus i 1,5-plan på bästa läge i Barebäckshamn. Huset är arkitektritat och anpassat för tomtens unika läge med omgivande grönska och vacker havsutsikt. Tomten är på c:a 924 kvm, huset har en boyta om 198 kvm och därtill ett garage om 21 kvm.
 • Barsebäckshamn – hus B

Råbylund - SÅLT!

Mitt i gamla uppvuxna Råbylund (i sydöstra Lund) planerar Dast att bygga ett generöst 1,5-plans stenhus. Huset är arkitektritat just för denna tomten för att harmonisera med omgivningen, passa in på tomten och generera en praktiskt och generös planlösning. Njut av solen i en insynsskyddad trädgård eller cykla in till Mårtenstorget i centrum på 10 minuter och ta del av storstadspulsen. Tomten är på 522 kvm och det planerade huset får en boyta på 164 kvm. • Råbylund

Hjärup, 18 objekt - SLUTSÅLT!

Utvecklingen av Hjärup är i fullgång och efterfrågan på våra objekt har varit mycket positiv. Vi är glada för att etapp 3 även är slutsålt. Den sista etappen blir ytterligare 5 stenhus av god kvalité. Husen är rymliga och väl genomtänkta med minst 4-5 sovrum och stora sociala ytor. Stort fokus har varit att få trevliga vardagsrum och kök som integreras med härliga uteplatser i sydvästlägen. Detaljerna och inredningen i huset väljer kunden själv och på så sätt blir huset anpassat efter era önskemål.  • Hjärup

Stångby - SÅLT!

Dast planerar att bygga ett genuint, snyggt stenhus på en härlig tomt i Stångby. Den gamla äppellunden omringar huset och bidrar till lägets charm. Tomten är på c:a 700 kvm och det planerade huset blir ett 1,5-planshus med vinkel, boyta 146 kvm.


 

  • Stångby

Lilla Bjällerup, två objekt - SLUTSÅLT!

Dast kommer att bygga två arkitektritade skånelängor i Lilla Bjällerup, formade efter tomtens förutsättningar samt kunds önskemål. Husen byggs i sten med hög kvalité, byggda enligt gammal vacker skånsk stil. Tomterna ligger i byn Lilla Bjällerup, i Staffanstorps kommun, men endast minuter från Lund. Tomterna erbjuder en lugn bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det bästa av två världar, den lantliga trygga idyllen och storstadens alla utbud. Cykla enkelt till Lunds centrum eller promenera runt åkrarna.


 • Lilla Bjällerup

Stora Råby, sju objekt - SLUTSÅLT!

Dast bygger nu sju arkitektritade skånelängor formade efter varje kunds önskemål och utformning. Varje hus är i sten med hög kvalité, byggd enligt gammal vacker skånsk stil. Husen byggs i byn Stora Råby som ligger i utkanten av sydöstra Lund. • Stora Råby