Dast stenhus!

Vår affärsidé är att projektera, rita och bygga stenhus av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser – på totalentreprenad.

Besök vårt visningshus!Besök vårt visningshus!
Dast AB är ursprungligen ett skånskt företag som arbetar med nybyggnation av hus och villor. Jag som startade företaget heter Dan Andersson och jag hälsar dig varmt välkommen till min värld av arkitektur, funktion och design.

Efter många års arbete inom stora byggkoncerner upptäckte jag att det fanns ett tomrum på marknaden. Det var få som kunde erbjuda verkligt anpassade hus av hög kvalitet. För att klara detta måste organisationen vara uppbyggd efter flexibla lösningar och alla involverade personer måste vara kompetenta och gilla att jobba med denna typ av lösningar. Tack vare många år i branschen har vi lyckats få ihop ett bra nätverk av samarbetspartners, så att vi i det lilla och engagerade företaget kan erbjuda stora resurser. Alla våra underleverantörer är stabila och erkända företag och alla våra medarbetare kan sina saker. 

Sedan starten 2007 har vi byggt ungefär 200 stenhus runt om i Skåne. Vill ni titta närmare på vårt koncept kan vi lämna flera inspirerande referenser, och givetvis är ni alltid välkomna till ett förutsättningslöst informationsmöte.
 
Under åren har vi fått många förfrågningar från tomtägare i Göteborg om stenhus som vi tyvärr fått tacka nej till. Nu kan vi glädjande nog tacka ja till att bygga i Göteborgsområdet eftersom vi sedan oktober 2019 finns på plats med kontor i Göteborg och till sommaren 2021 kommer vårt visningshus stå klart.
 

Vi är stolta över vårt byggsystem med en leverantör som har endast 1% materialsvinn i sin fabrik. Allt används i denna fantastiska svenska uppfinning, lättbetong. Med vår samarbetspartner Xella erbjuder vi alla stommar med "Cradle to Cradle".Hjärtligt välkommen!

Dan Andersson
VD Dast AB